Новость из категории: Новини

На Глухівщині тривають перевірки на дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів

Мобільна група в Глухові інспектувала дотримання протиепідемічних заходів у торговельних закладах, передусім перевіряли у закладах дотримання маскового режиму та наявність у них розмітки щодо соціальної дистанції

Перевіряючі проводили роз’яснювальну роботу із підприємцями та громадянами. Йшлося, зокрема, про обов’язок правильно носити засоби індивідуального захисту в громадських місцях та транспорті, дотримуватися дистанції в 1,5 метри. Суб’єкти господарювання мають здійснювати господарську діяльність лише при наявності у всього персоналу та відвідувачів закладів «зелених» Covid-сертифікатів або працювати на винос тощо.
 
На підвідомчій території Есманьської селищної ради тривають перевірки дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів, пов’язаних з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19. 17.11.2021 представники поліції та Держпродспоживслужби за участю посадових осіб Есманьської селищної ради перевіряли дотримання карантинних обмежень у магазинах продовольчих товарів сіл Вільна Слобода, Суходіл та Уланове. У ході перевірки складено 3 протоколи.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости