Новость из категории: Новини

Трьохтонний кріоциліндр та киснева станція для Глухова

За інформацією спеціаліста з питань охорони здоров’я Шосткинської районної державної адміністрації Олексія ФАТУНА, для забезпечення потреб у кисні коштом держбюджету для Глухівської міської лікарні придбано два кріоциліндри ємністю 500 літрів кожен. Крім того, планується поставка кріоциліндру на три тонни та кисневої міні-станції на 150 л/хв. Це – дуже корисні придбання, оскільки, як зауважив один з районних керівників:

У районі збільшується кількість захворюваних на COVID-19, введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 вже продемонструвало свою безпечність. Вона посилює імунну відповідь та ефективність проти різних актуальних варіантів коронавірусу SARS-CoV-2. Вже цими вихідними, я особисто отримала бустерну дозу вакцини. Вважаю, що кожен вакцинований має розглянути можливість скористатися цим шансом, обираючи для себе здорове повноцінне життя».
Загалом на Сумщині позавчора за добу щепили від коронавірусу 1613 осіб, для 116 з яких - бустерною дозою. До області також надійшло придбаних за кошти того-ж державного бюджету 775 доз дуже ефективного протиковідного препарату "Ремдесивір”. Вартість кожної – близько двох тисяч (1,8 тис.) гривень. Певну кількість «Ремдесивіру», звичайно , розподілять й у Глухів, але скільки саме – поки достеменно невідомо.
 
За інформацією Шосткинської РДА


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости