Новость из категории: Новини / Новини з відео

У Глухові пройшов конкурс снігових фігур + відео

У Глухові пройшов конкурс снігових фігур + відео

Вчора, 10 лютого, у сквері Терещенків біля водонапірної вежі пройшов конкурс снігових фігур. Близько двохсот глухівчан взяли участь у цьому креативному заході. Учасники поділились на 16 команд та в індивідуальному порядку спільно працювали близько двох годин над створенням снігових шедеврів: ліпка, розфарбовування, - і як результат, на загальний огляд постали яскраві снігові скульптури.

У Глухові пройшов конкурс снігових фігур + відео

Слід відмітити й найстаршого учасника, пенсіонера Миколу РОЖКА, якому 73 роки, а він із задоволенням ліпив снігову бабу та роздавав поради дітлахам. Журі конкурсу відмітило та нагородило учасників подарунками від організатора цього заходу підприємця Федора ШУТКА. Завдяки якому всі присутні мали змогу зігрітися гарячим чаєм, на який пішло 20 літрів води, дітям були роздані соки. Про солодощі подбало підприємство «Лінен оф Десна» та Олена ТАРАСЕНКО, «Джем» надало дітям 20 безкоштовних квитків на відпочинок у їхньому розважальному центрі. Допомагали в організації цього заходу: Олег МОСКАЛЕНКО, Олена ТАРАСЕНКО, Світлана ШУТКО з донькою Оленою, Володимир ГАРКАВИЙ та Олена ДЕМІШЕВА.

Особлива подяка керівництву Глухівського вищого професійного училища та майстрам Євгену КУЛИКУ та Володимиру СКАЧЕНКУ, студентам Глухівського ВПУ, а також Ігорю БІЛЕВІЧУ та Роману ДЗЕКЕЛЕВУ, козацькому клубу «Гарда», Олександру МІРОШНІЧЕНКУ, Олександру ЛАНІНУ. Під час підведення підсумків заходу, підприємець Федір ШУТКО подякував всім присутнім за активну участь та наголосив на тому, що такі акції для дітей будуть проводитись на постійній основі та кожного року.

У Глухові пройшов конкурс снігових фігур + відео

В подальших планах, зі слів Федора Акимовича, в цьому році організувати не менше, а можливо ще більш захоплюючий захід. - «Не словом, а ділом! Головне в нашій роботі, щоб були задоволені діти, бо ми це робимо саме для них», – підкреслив Федір ШУТКО.

У Глухові пройшов конкурс снігових фігур + відео

Підготував Микола ЗАХАРЧЕНКО, монтаж відео Олександр ФУРС
Фото взято зі сторінок у фейсбуці: Олени Демішевої та Валентини Філенко



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости