Новость из категории: Новини / Новини з відео

Зірваний дах та повалені дерева – наслідки шквального вітру на Глухівщині та в Шостці (відео)

У Глухівській громаді від сильного вітру зазнали пошкоджень будівлі. За інформацією Глухівської міськради, найбільше постраждало приміщення ЗОШ №2, де зірвано дах над їдальнею та актовим залом, шифером вибито вікна.

Зірваний дах та повалені дерева – наслідки шквального вітру на Глухівщині та в Шостці  (відео)

Також пошкодження мають школи у Полошках та Білокопитовому. У житлових будинках позносило дахи. На Глухівщині без електроенергії залишаються приватні будинки, де були порвані лінії електропередач.

Зірваний дах та повалені дерева – наслідки шквального вітру на Глухівщині та в Шостці  (відео)

Як стало відомо, внаслідок буревію, на будівлі заводу "Імпульс" у Шостці знесло частину даху. Близько 21.00 12 травня на Шосткинщині вирував шквальний вітер. Через негоду на будівлі басейну зірвало дах, на вулицях з корінням повиривало дерева, є пошкоджені будівлі. За інформацією міського голови Шостки Миколи Ноги, в місті пошкоджені 4 багатоповерхових та 16 приватних будинків.

Зірваний дах та повалені дерева – наслідки шквального вітру на Глухівщині та в Шостці  (відео)

Громада залишалась повністю без електроенергії. За інформацією мера міста, розпочаті відновлювальні роботи. За даними Сумського обласного центру з гідрометеорології, в області очікували на пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, та І-й рівень небезпечності – жовтий. За інформацією "Сумиобленерго", внаслідок вітру та дощу, зазнали пошкоджень електромережі, через це без світла залишилася частина районів Сумської області. Найбільше знеструмлених споживачів на Шосткинщині. Станом на 11 годину ранку 13 травня, роботи по відновленню тривають, працюють аварійні бригади.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости