Новость из категории: Новини

На Луганщині загинув водій-механік БМП Володимир ЄРЕМЕНКО з Глухівщини

Під час російсько-української війни загинув уродженець села Кучерівка Володимир Олексійович ЄРЕМЕНКО (30.08.1962 – 10.05.2022) Все доросле життя прожив у Глухові.

На Луганщині загинув  водій-механік БМП Володимир ЄРЕМЕНКО з Глухівщини

З дружиною виростили доньку і сина, дочекались онуків. Тут у нього було щасливе розмірене життя з турботою про благополуччя родини, друзі, товариші. Свого часу служив у міліції. Маючи бойову вдачу і прагнучи бути корисним, підписав у 2019 році контракт із ЗСУ, двічі був в зоні проведення АТО/ООС. Нагороджений державними відзнаками. Служив у 16 окремому мотопіхотному батальйоні, де був прикладом для молодих побратимів по зброї. 59-річний глухівчанин був досвідченим водієм-механіком БМП, його щиро поважали товариші.

На Луганщині загинув  водій-механік БМП Володимир ЄРЕМЕНКО з Глухівщини

Відважний глухівчанин залишився вірним присязі до останнього подиху. В бойових діях він був з першого дня повномасштабного вторгнення росії. За словами дружини, останній телефонний дзвінок чоловіка були з однієї гарячої точки Луганщини, потім зв'язок був відсутній. Подробиці смерті чоловіка вона сподівається дізнатись, коли привезуть його тіло. Слава захисникам України! Низький уклін героїчному воїну! Глухівська міська рада співчуває рідним і близьким справжнього патріота Володимира Олексійовича ЄРЕМЕНКА. Впевнені, він зробив все і навіть більше для України, наближаючи перемогу над рашистськими окупантами.
 
Джерело: Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости