Новость из категории: Новини

АПАРАТНА НАРАДА: чим живе громада

У Глухівській міській раді відбулась апаратна нарада. Міський голова Надія ВАЙЛО, налаштовуючи керівників підприємств, управлінь та відділів на продуктивну роботу на новому тижні, підкреслила, що громада продовжує жити в умовах воєнного стану. Це вимагає і посиленої відповідальності, і поміркованості, і значно більших зусиль. Традиційно хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих на фронті жителів громади. Їх вже 16…
Голова громади вкотре закликала допомагати ЗСУ, дотримуватись усіх заходів безпеки, особливо у нашому прикордонні.

ПРО НОВОГО КЕРІВНИКА
Очільниця громади представила в.о.директора КП «Глухівський водоканал» Миколу ЗЕЛЮКІНА. За її словами, проблеми у водоканалі накопичувались десятиліттями, тому останнім часом колектив часто працював у режимі пожежників, ліквідуючи постійні аварії. Зараз дуже важливо не просто підтримувати стратегічне комунальне підприємство у звичайному робочому режимі, а й думати про планові ремонти мережі.
ПРО КОМІСІЮ З ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ
Начальник відділу архітектури і містобудування Олександр ХРЕНОВ поінформував про початок роботи комісії з перейменування вулиць і площ. До неї увійшли 13 чоловік, головою став депутат міської ради Зиновій КАЦЮБА.
Перше засідання заплановане на 15 червня.
ПРО ПІДГОТОВКУ СХОВИЩ
Міський голова Надія ВАЙЛО дала доручення до початку нового навчального зробити максимально комфортними і безпечними сховища у всіх навчальних закладах, де вони є. Треба все відремонтувати, обробити протигрибковими засобами, перевірити вентиляцію тощо. За словами начальника відділу освіти Оксани ЮДІНОЇ наявність сховищ, можливо, буде і однією із умов очного навчання.
Піднімалось і питання відкриття хоча б кількох чергових груп для дошкільників. Зараз проводиться опитування батьків з метою виявлення точної кількості дітей, які гостро потребують дитсадків.
ПРО БОРГИ ЗА ТЕПЛО
Директор КП «Глухівський теплорайон» Микола КОЛОША нагадав про необхідність сплати боргів. Так, наразі населення заборгувало близько 6,5 млн грн. «Ми активно готуємось до наступного сезону, треба замінити 12 ділянок теплотрас у різних районах міста. Але головне, що ми маємо замовити необхідний нам об’єм газу по фіксованій ціні, а це тільки по предоплаті. Дуже просимо всіх споживачів розрахуватись», - звертається він до глухівчан.
ПРО БЛАГОУСТРІЙ
Надія Вайло нагадала про необхідність доглядати клумби, косити траву, вчасно вивозити сміття, не знижувати темпи видалення аварійних дерев. Де готові робити ремонти і благоустрій господарським способом, без найму будівельників, гроші з бюджету будуть виділятись.
ПРО РОБОТУ МЕДИЦИНИ
Під контролем - створення запасу ліків і необхідних розхідних матеріалів у ЦПМСД і міській лікарні. Очільниця громади дала відповідні доручення.
Медики відзначили значне зниження захворюваності вірусно-респіраторними інфекціями, в тому числі – covid-19. До речі, вакцинація триває, бажаючі зробити щеплення є.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости