Новость из категории: Новини

Поліцейські Сумщини продовжують виявляти наркозлочини

За минулу добу правоохоронці викрили чотирьох осіб у незаконному зберіганні наркотиків. По кожному з фактів слідчі вже відкрили кримінальні провадження. Працівники поліції Сумської області щоденно ведуть боротьбу зі злочинами у сфері незаконного обігу наркотиків, а також проводять заходи спрямовані на попередження, виявлення та документування таких правопорушень.

Поліцейські Сумщини продовжують виявляти наркозлочини

Так, минулої доби на Лебединщині правоохоронці викрили двох осіб, які незаконно зберігали при собі наркотичні засоби та психотропні речовини. У першому випадку поліцейські виявили та вилучили зіп-пакет із порошкоподібною речовиною у 33-річного чоловіка, а в другому – згорток з марихуаною у висушеному та подрібненому стані у 21-річного місцевого мешканця.

Поліцейські Сумщини продовжують виявляти наркозлочини

Того ж дня, у Шосткинському районі працівники поліції також задокументували два злочини у сфері незаконного обігу наркотиків. Глухівські поліцейські, у ході санкціонованого обшуку у домоволодіння 50-річного чоловіка, виявили близько 300 грам канабісу, а також пристрій для його вживання. А у районному центрі правоохоронці під час поверхневого огляду виявили у 49-річного чоловіка вже готову для споживання марихуану. Все виявлене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. За кожним з фактів слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Досудове розслідування триває.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости