Новость из категории: Новини

30 липня загинув герой Денис Сергійович ЩЕРБАКОВ

Глухівська громада знову у скорботі. 30 липня під час виконання бойового завдання на околицях м.Бахмут Донецької області, внаслідок ворожого обстрілу, загинув старший солдат Денис Сергійович ЩЕРБАКОВ.

30 липня загинув герой Денис Сергійович ЩЕРБАКОВ

??Денис народився 7 жовтня 1996 року. Навчався у ЗОШ №6. Після завершення вступив до Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ на факультет електроенергетики. По закінченню працював за отриманою спеціальністю у філії "Глухівський район електричних мереж". 

Денис Сергійович - сапер-мінер 16 ОМПБ, старший солдат, який проходив службу за контрактом в Збройних силах України з 2019 року. Разом з побратимами чинив запеклий опір і тримав оборону рідної землі з перших днів повномасштабного вторгнення росії - спочатку на Чернігівщині, потім на Донеччині.
У нього залишилися батьки, брат, дружина і 6-річна донечка Уляна. В жовтні Денису мало би виповнитися 26...

Висловлюємо найщиріші співчуття сім’ї, рідним, близьким та друзям з приводу загибелі нашого земляка та Героя – Дениса Щербакова.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Дениса назавжди залишиться в наших серцях.

??Інформацію щодо часу прибуття конвою з тілом загиблого героя, відспівування та чину похорону повідомимо додатково.

Вічна слава і пам’ять нашому Герою!

Глухівська міська рада

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости