Новость из категории: Статті

🇺🇦 З Днем міста, жителі і гості старовинного українського Глухова!

🇺🇦 З Днем міста, жителі і гості старовинного українського Глухова!

З 79-ю річницею визволення Глухова від фашистських окупантів, шановна громадо!
З Днем знань, дорогі діти, батьки і педагоги!

🟢 Сьогодні як ніколи кожен українець до болю в серці відчуває значення слова БАТЬКІВЩИНА. Для нас, жителів маленького прикордонного міста і навколишніх сіл, Глухів є наймилішою точкою на карті України. Пишаємось історією, творимо сучасність і мріємо про майбутнє.

🔵 Глухів – був, є і буде українським містом! Це доведено не тільки далекою історією. Під час величезних випробувань російсько-українською війною Глухів показав надзвичайну патріотичність і згуртованість жителів. Сотні чоловіків і жінок служать у ЗСУ, у ДПСУ, Нацгвардії, тисячі  - щоденною працею наближають перемогу. 
Низький уклін кожному жителю громади, хто захищав Україну від нацистів у роки Другої світової війни, і хто боронить зараз від російських окупантів. Вічна пам'ять загиблим глухівчанам.

🟠 Цьогоріч через війну у нас не буде масових заходів до Дня міста, не буде урочистих лінійок у школах, навчання  - дистанційно.  Але це не применшує нашу любов до рідного міста і жагу до знань.

✔️ Ми всі розуміємо, що тільки після перемоги зможемо  повноцінно розвиватись. Але за перемогу треба важко битись і тяжко працювати. Тому бажаю всім нам здоров’я  і віри в перемогу. Саме ця непохитна віра у справедливість і добро дасть нам сили здолати рашистів, як колись були переможені фашисти. 

Дякую всім, шановні глухівчани, за єдність, за всі добрі справи, наміри та починання. А учням бажаю наполегливо вчитись, бо майбутнє України за освіченими молодими патріотами!
Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

З повагою міський голова Надія Вайло


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости