Новость из категории: Новини

Про початок навчального року на теріторії Глухівської міської ради

Навчальний рік у закладах загальної середньої освіти на території Глухівської міської ради розпочали 3408 учнів 1-11 класів, що на 114 учнів менше попереднього навчального року (дані включно із Глухівським ліцеєм-інтернатом, який є комунальним закладом Сумської обласної ради). Такі цифри озвучила начальник відділу освіти Оксана ЮДІНА на засіданні виконкому, де розглядалась інформація про мережу закладів освіти на території Глухівської міської ради на 2022-2023 навчальний рік. Кількість класів зменшилась зі 171 до 163.

При цьому кількість 1-х класів зменшилась на три: набрано 14 класів, в них навчаються 246 учнів проти 334 учнів відповідного періоду минулого року. Кількість 11-х класів - 8, в них учнів – 148 (було 172). У закладах загальної середньої освіти функціонуватимуть 9 інклюзивних класів проти 6 відповідного періоду минулого навчального року, в них навчатимуться 17 дітей з особливими освітніми потребами (було 11). Кількість груп продовженого дня – 18 груп із 507 дітьми. У закладах дошкільної освіти на території Глухівської міської ради кількість груп залишиться сталою – 50, в них дітей – 908 проти 1038 відповідного періоду минулого навчального року, що на 130 дітей менше. На базі дошкільного навчального закладу «Журавка» функціонуватимуть чотири інклюзивні групи, де виховуватимуться 12 дітей з особливими освітніми потребами.
 
❗️ Нагадаємо, загальну середню освіту діти здобувають у Глухівських ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3, НВК №4, Баницькому, Дунаєцькому, Некрасівському, Полошківському НВК. Опорним закладом є Глухівська ЗОШ №6, до складу якої входять як філії НВК №5 та Будівельнівський НВК.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости