Новость из категории: Новини

У Глухові поліцейські викрили подружжя, яке збувало наркотики

У ході низки слідчо-оперативних заходів правоохоронці Глухова задокументували противоправну діяльність подружжя місцевих жителів, які тривалий час займалися збутом наркотичних речовин через Інтернет – канал. Чоловіка затримали під час реалізації чергової дози наркотичної речовини, а його дружину викрили під час проведення необхідних слідчих дій.

У Глухові поліцейські викрили подружжя, яке збувало наркотики

Співробітники кримінальної поліції Глухова отримали оперативну інформацію, що один з місцевих жителів через Інтернет шукає клієнтів для збута наркотичних речовин. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження, в рамках якого стали документувати противоправну діяльність чоловіка. Затримали 26-річного глухівчанина на «гарячому», під час реалізації ним чергової дози наркотичної речовини. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання вказаного громадянина правоохоронці знайшли і вилучили 10 пакунків із канабісом та шприц із залишками особливо небезпечного психотропного засобу.

У Глухові поліцейські викрили подружжя, яке збувало наркотики

Також у ході подальших слідчих дій поліцейські з’ясували, що у противоправній діяльності чоловіка приймала участь і його 18-річна дружина, яка відповідала за закупку наркотичної сировини та подальшу її обробку: дрібнила та фасувала. Слідчі поліції вже скерували до суду обвинувальний акт стосовно глухівчанина за ознаками ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Його дружині слідчі поліції оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених цією ж статтею КК України. За скоєне їм загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости