Новость из категории: Новини

Привітали з Днем працівників сільського господарства

Вітаємо всіх дбайливих господарів, хто розумом і руками, серцем і душею щодня знаходить покликання у важливій хліборобській праці, з Днем працівників сільського господарства (в цьому році він припадає на 20 листопада).

Привітали з Днем працівників сільського господарства

Напередодні Дня працівників сільського господарства у Глухівській міській раді відбулась зустріч з представниками місцевих фермерів і агротовариств. Очільниця громади Надія ВАЙЛО підкреслила, що люди, які працюють на землі, - обранці долі. Бо вони мають щастя плекати землю-годувальницю, забезпечувати українців і весь світ продуктами. І зараз, у важкий воєнний час, продовжують садити і збирати урожай, щоб Україна мала сили боротись. «Ми, аграрії, працювали і будемо працювати тільки на нашій українській землі!» - сказала вона і побажала всім перемоги, мирної праці, здоров’я і благополуччя.

Голова Шосткинської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Віктор ГУБЕНКО зазначив, що аграрний комплекс – особлива, найбільш соціально значима складова економіки. «Незважаючи на ризики,  ви не перестаєте  забезпечувати продовольчу безпеку району і країни в цілому, допомагаєте захисникам долати ворога, створюючи надійний тил.  Дякуємо!» - підкреслив він.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу, сумлінну працю в умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації та з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства нагороджено:

 ?Почесною Грамотою Глухівської міської ради

Віктора ГРИШАКА – головного енергетика ТОВ «Велетень»

Івана АНФІНОГЕНОВА– комбайнера ТОВ «Катеринівське»

 Олександра ПОХИЛЬЧЕНКА – бригадира фермерського господарства «Кристал Перемога»

? Подякою голови Сумської обласної державної адміністрації

 Василя СТРЕБУЛЯ – генерального директора ТОВ «Глухів-Агроінвест»

?Відзнаками голови Шосткинської  районної державної адміністрації

 Андрія ПОНИРКА – тракториста-машиніста ТОВ «Глухів-Агроінвест»

Віктора ЧУБУНА – головного інженера ТОВ «Велетень»

Усіх працівників сільського господарства – зі святом! Працюємо на перемогу! 
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости