Новость из категории: Інформація

ПРО ПУНКТИ ОБІГРІВАННЯ у Глухівській громаді

Календарна зима почалась у нас одразу морозами. Нагадуємо, що на території громади визначені пункти обігріву.
Знайти їхні адреси можна на сайті Глухівської міської ради ТУТ

 

 

Офіційно визначено 36 пунктів обігріву. Як і кожного року - це традиційно медзаклади, ринки, магазини, міська рада, приміщення комунальних підприємств тощо.
Наразі у громаді надаються всі комунальні послуги, включаючи централізоване опалення. Задача цих пунктів – дати змогу людині, яка дуже змерзла на вулиці чи яку застала негода, прийти в себе, отримати тимчасовий затишок.
Можна переждати хурделицю, мокрий сніг, уникнути переохолодження. За потреби – з гарячим чаєм. Міська рада завчасно забезпечила пункти обігріву мінімальними наборами продуктів.
128293; За великим рахунком таких пунктів набагато більше. Знайте: будь-яке громадське місце (магазин, офіс, бібліотека, кав’ярня, музей, аптека, банк, медпункт, ательє тощо) - це ситуативний пункт обігріву, де маму з дитиною чи людину похилого віку на пів годинки прихистить кожен.
Якщо відчуваєте, що дошкуляє холод, сильно померзли ноги чи руки – не доводьте до обмороження. Просто скористайтесь можливістю зайти у найближчий пункт обігріву (навіть неофіційний).
УВАГА! У разі довготривалого блекауту до послуг жителів громади вже підготовлені ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ, де можна цілодобово не тільки зігрітись, а зарядити телефони та отримати інші послуги.
Переживемо 10052;65039;10052;65039;10052;65039;. Переможемо
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости