Новость из категории: Інформація

ДОМОГОСПОДАРСТВА з дітьми продовжують отримувати гуманітарну допомогу продуктами

 Інформуємо, що до кінця тижня, до 23 грудня включно, гуманітарну допомогу продовжують отримувати домогосподарства з дітьми. Продукти видаватимуть родинам з дітьми від 6 до 17 років (2005 рік народження включно)

ДОМОГОСПОДАРСТВА з дітьми продовжують отримувати гуманітарну допомогу продуктами

При собі мати:
-  оригінали свідоцтва про народження чи паспорту дитини (не забувайте відомості про місце реєстрації)
- паспорт одного з батьків
ДЕ? Центр культури, м.Глухів, вул. Героїв Небесної Сотні,3
КОЛИ? З 9:00 до 14:00
При собі мати торбинки для борошна, інші продукти видаються запакованими.

??БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: допомога видається не на окрему особу, а на ДОМОГОСПОДАРСТВО, щоб охопити якомога більше родин жителів громади. Через незнання цього принципу інколи виникають непорозуміння, якщо виявляється що за вказаною адресою уже отримували даний вид допомоги (отримували члени родин, які належали до категорій осіб з інвалідністю, ВПО, мати-одиначки, малозабезпечені,  багатодітні, чорнобильці, військовослужбовці тощо). 

Ці категорії отримували у першими, тепер надійшла черга інших, тож будьте уважні, не витрачайте дарма свій час. 

Також часто виникають непорозуміння, коли місце реєстрації відрізняється від місця проживання. У такому разі варто подбати про довідку про склад сімї від голови будинкового або вуличного комітету. 

Жителі сіл отримують через старост.

Також часто люди порівнюють кількість отриманого. Дійсно, перелік продуктів і їхня кількість можуть відрізнятись щодня. Це нормально, адже гуманітарний штаб розподіляє обмежену кількість отриманої допомоги. Нещодавно закінчився горох, уже обмаль рису. 

Шановні жителі громади! Дякуємо за розуміння того, що гуманітарну допомогу мають отримати в першу чергу найбідніші люди, хто через війну потрапив у скрутні обставини.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости