Новость из категории: Новини / Новини з відео

ДІТИ БУДУТЬ З ПОДАРУНКАМИ

У Глухівській громаді розпочалась видача дітям солодощів до новорічно-різдвяних свят. Подарунки придбані за рахунок бюджету міської ради.

ДІТИ БУДУТЬ З ПОДАРУНКАМИ

🎁 Всі учні загальноосвітніх шкіл і вихованці дошкільних закладів освіти отримують подарунки у своїх школах або дитячих садках. Про час і дату отримання поінформують класні керівники чи вихователі. Наразі подарунки розвезені по закладам освіти. 

🎁 Діти до 2-х років та дошкільники, які з різних причин не є вихованцями жодного дошкільного закладу на території громади, отримують подарунки в управлінні соціального захисту населення за адресою: м.Глухів, вул. Курлука, 1/3 у зручний час. Видача розпочнеться з 23 грудня і триватиме до 30 грудня. Час видачі: з 8:00 до 17:00 (перерва з 12:00 до 13:00)

При собі мати: оригінал свідоцтва про народження дитини і документ, який підтверджує місце проживання дитини у Глухівській громаді. Це може бути паспорт одного з батьків з реєстрацією або завірена у ЦНАПі довідка про склад сім’ї.

 🌟🌟 Гарних свят кожній родині!
У наших силах підсолодити життя діткам. А справжнє диво для нас ось уже десятий місяць творять наші ЗСУ, боронячи нас від рашистських окупантів.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости