Новость из категории: Інформація

ПРО НАДАННЯ ОДНОРАЗОВОЇ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ ТА СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ

Управління соціального захисту населення Глухівської міської ради інформує, що відповідно обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2022-2026 роки передбачене надання одноразової матеріальної допомоги Захисникам і Захисницям України та сім’ям загиблих (тих, які пропали безвісти), померлих Захисників і Захисниць. З переліком документів можна ознайомитись на сайті Глухівської міської ради

ПРО НАДАННЯ ОДНОРАЗОВОЇ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ ТА СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ

Також обласною комплексною програмою соціального захисту населення на 2022-2026 роки також передбачено відшкодування за встановлення пам'ятників та облаштування місць поховання загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України. Компенсація встановлюється у розмірі, що одночасно відповідає таким вимогам: 40% від загальної вартості пам'ятника, його встановлення та облаштування місця поховання, але не більше 12 000 гривень.
 
З питання оформлення документів потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Глухівської міської ради за адресою: м.Глухів, вул. Курлука, 1/3, каб.№ 10 телефон (05444) 3-10-29.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости