Новость из категории: Новини

З поверненням, дорогі ГЕРОЇ!

 Вітаємо з поверненням на рідну землю двох земляків, двох ГЕРОЇВ: Єгора ДЕНИСЕНКА та Володимира САПУНА. В рамках обміну полоненими вони учора повернулись на Батьківщину.

З поверненням, дорогі ГЕРОЇ!

🌟  Сьогодні, 17 лютого, Єгору Ігоровичу Денисенку виповнився 21 рік. З днем народження, воїне! 

Знаємо, що найкращим подарунком для нашого земляка стала не тільки особиста свобода, а інформація про те, що Україна продовжує мужньо боротись з армією московських окупантів. Матрос Денисенко був розвідником у військовій частині ЗСУ, потрапив у полон у Маріуполі ще 12 квітня, під час вогневого зіткнення з ворогом.  З тих пір він нічого не знав про стан справ на фронті, про визволення рідної Сумщини, Харківщини, Херсону. У полоні йому з побратимами постійно говорили, що України більше нема, що вони нікому не потрібні, а вони підтримували один одного як могли і вірили у краще. 

Радість із рідними Єгора розділяють його друзі по ЗОШ №3, одногрупники і викладачі Глухівського агротехнічного коледжу СНАУ, де він навчався. 

З поверненням, дорогі ГЕРОЇ!

🇺🇦 Старший стрілець батальйону морської піхоти старший матрос Сапун потрапив у полон 17 травня, під час евакуації Маріупольського гарнізону. Він гідно боровся, мужньо переніс важкі місяці полону і діждався обміну. 

Володимир Сапун родом із Конотопського району, школу закінчив у Кролевці, але більше 25 років його життя пов’язане із Глуховом. Тут він закінчив Глухівський агротехнічний коледж, служив у Глухівському відділі поліції ГУНП в Сумській області. До підписання контракту у 2020 році із ЗСУ займав посаду заступника начальника сектору кримінальної поліції. 
 
Впевнені, що будуть обов’язкого звільнені з полону всі українські воїни, всі цивільні. Дякуємо всім, хто веде копітку роботу з обміну полонених.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости