Новость из категории: Інформація

⚡Сумщина Ситуація на прикордонні станом на 21.00 10 березня

 Протягом дня росіяни здійснили обстріли 7 територіальних громад області: Шалигинської, Білопільської, Есманської, Миропільської, Новослобідської, Краснопільської, Хотінської. Було зафіксовано 54 «прильоти», 100 гранатометних пострілів, 84 кулеметних постріли, 4 кулеметних «черги») та скидання з БПЛА 2 вибухових пристроїв (типу ВОГ).

⚡Сумщина Ситуація на прикордонні станом на 21.00 10 березня

▪️Шалигинська громада: росіяни били з артилерії (САУ) − 6 прильотів. Унаслідок вибухів пошкоджено 3 житлових будинки (вибиті вікна, пошкоджено дах та паркан), лінію електропередач.

▪️Хотінська громада: зранку здійснено 1 кулеметний обстріл − 88 пострілів та 1 гранатометний обстріл (з АГС) − 48 пострілів.

▪️Новослобідська громада: був артобстріл громади − 5 прильотів, та мінометний обстріл − 14 прильотів.

▪️Краснопільська громада: опівдні ворог здійснив мінометний обстріл −  прильоти та скинув з БПЛА 2 вибухових пристрої (типу ВОГ).

▪️Білопільська громада: зафіксовано 16 прильотів з мінометів з території рф, а також 4 прильоти з САУ та 56 пострілів з АГС.

▪️Есманська громада: здійснено 1 кулеметний обстріл (4 «черги»).

▪️Миропільська громада: росіяни били з мінометів − 7 прильотів.

✅За повідомленнями військових, наразі оперативна обстановка на прикордонні Сумщини контрольована. Формування ворожих наступальних угруповань поблизу державного кордону не виявлено.

Підрозділи Сил оборони продовжують виконувати завдання на визначених рубежах оборони вздовж державного кордону.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости