Новость из категории: Новини / Новини з відео

Мешканці села Полошки розповіли про ракетний удар + відео

У ніч на 27 квітня росіяни завдали удару по Глухівській громаді. Керована авіаційна бомба розірвалась на околиці села Полошки. Журналісти Суспільного розпитали мешканців села про наслідки.

За словами старости села Андрія Авраменка, потужний вибух пролунав за кількасот метрів від його будинку. "Я вискочив на вулицю, побачив заграву біля моїх городів. Був на фоні неба такий, якщо так можна сказати, "гриб" від вибуху", - розповів він. Андрій Авраменко говорить, що бомба розірвалась у повітрі. Вибухова хвиля вибила вікна у декількох будинках. "Військові кажуть, що це керована авіабомба. Були знайдені залишки крил і двигуна, а також дуже багато уламків. Ними навколо посікло всі дерева.

Але воронки в землі немає, можливо, її збили, або вона вибухнула у повітрі", - розповів чоловік. "Визирнув у вікно, а там усе почервоніло" - мешканці села на Сумщині розповіли про ракетний удар За його словами, значних руйнувань у селі немає. Пошкоджені будівлі магазину, будинку культури та приватні домогосподарства. Житель Полошок Федір розповідає, що звук вибуху розбудив їх з дружиною. "Прокинувся одразу, біля ліжка вікно, визирнув у вікно, а там все почервоніло. Але пожежі не було, вогню не було, нічому було горіти", - розповів він.
 
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости