Новость из категории: Інформація

ХТО ОТРИМУЄ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ 2 травня

 Мусимо визнати, що часто намагання уникнути ажіотажу при оголошенні нової категорії не діють... Як тільки люди дізнаються, що їм завтра можна іти за продуктами, то чомусь починають займати чергу з 5-6 ранку. Так трапилось із пенсіонерами від 70 років.

ХТО ОТРИМУЄ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ 2 травня
 
Щоб уникнути непорозумінь і звинувачень, просимо громадян не намагатись за будь-яку ціну отримати продукти у перші дні, коли є черга мінімум у 100-150 осіб. 

Бачите велику чергу? Заплануйте похід за продуктами від Всесвітньої продовольчої програми ООН на завтра чи післязавтра, всього вистачить. 

Завтра, 2 травня, продукти гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН продовжать отримувати  жителі Глухова віком 70 років і старші (1953 рік народження - повністю, незалежно від місяця народження). 

В залежності від кількості бажаючих видача продовжиться за потреби до кінця тижня. ПРОСИМО НЕ СТВОРЮВАТИ НАПРУГУ!

❓ Що варто знати?  Даний вид допомоги не отримають вдруге ті, хто вже отримував раніше як представники інших категорій (родини з дітьми, люди з інвалідністю тощо), починаючи з лютого місяця. 

У села громади продукти завозяться окремо, їхати спеціально за гуманітарною допомогою у місто не треба. 

Центр культури, вул.Героїв Небесної Сотні,3 з 9:00 до 15:00 (і так -  волонтери мають право на маленьку перерву на чай)

Сьогодні, 28 квітня, продукти гуманітарної допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН можуть почати отримувати  жителі Глухова віком 70 років і старші (1953 рік народження - повністю, незалежно від місяця народження). 
❓ Що варто знати?  Даний вид допомоги не отримають вдруге ті, хто вже отримував раніше як представникиінших категорій (родини з дітьми, люди з інвалідністю тощо), починаючи з лютого місяця. 
Видача продовжиться 1-2 травня. 
У села громади продукти завозяться окремо, їхати спеціально за гуманітарною допомогою у місто не треба. 
Центр культури, вул.Героїв Небесної Сотні,3 з 9:00 до 15:00 (при цьому волонтери мають одну півгодинну перерву на чай)
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости