Новость из категории: Інформація

У Глухові кінологи провели заняття для малечі

У Глухові кінологи провели заняття для малечі

Сьогодні група кінологічного забезпечення територіальних підрозділів №5 Кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Сумській області провела цікавий благодійний захід для дітей Березівської територіальної громади та всіх бажаючих. Поліцейські демонстрували малечі вміння своїх чотирилапих напарників. Було показано як собаки-пошуковці швидко знаходять загублені речі, оперативно затримують зловмисників та знаходять людей. Також основи своєї роботи продемонстрували і собаки, які спеціалізуються на пошуку наркотичних речовин.

У Глухові кінологи провели заняття для малечі

Службові песики, які займаються пошуком зброї та вибухонебезпечних предметів також показали свої навички. Вони швидко знаходили заховані речі, а також муляжі предметів, які мають специфічний запах, схожий на запах пороху.

У Глухові кінологи провели заняття для малечі

Крім того кінологи показали як їх улюбленці виконують різні команди. По завершенні заходу малеча мала змогу не тільки сфотографуватись з чотирилапими помічниками, а й спробувати себе в ролі кінологів. Також всі охочі мали змогу долучитися до благодійного збору, кошти з якого в подальшому підуть на допомогу Збройним силам України.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости