Новость из категории: Новини

Наслідки авіаудару по Глухову + відео

Унаслідок авіаудару по м. Глухів на Сумщині поранено п?ятьох мирних жителів, серед яких 12-річна дитина, - прокурори документують наслідки

Наслідки авіаудару по Глухову + відео

За процесуального керівництва Сумської  обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Наслідки авіаудару по Глухову + відео

За даними слідства, 5 травня 2023 року близько 22 год 20 хв окупанти, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, з території російської федерації скинули, за попередніми даними, дві керовані авіабоми на приватні домоволодіння мирних жителів та навчальний заклад м. Глухів Сумської області.

Наслідки авіаудару по Глухову + відео

У результаті авіаударів пошкоджено щонайменше 34 будинків, 2 з них знищені вщент. У навчальному закладі вибито вікна, пошкоджено дах, уламками посічені стіни. П?ятеро мирних жителів, серед яких і 12-річна дівчинка, отримали тілесні ушкодження.
Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Досудове розслідування здійснюється слідчими Управління Служби безпеки України в Сумській області. 

Пресслужба обласної прокуратури
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости