Новость из категории: Новини

Про відновлювальні роботи у Глухові

Сьогодні, 6 квітня, у двох мікрорайонах Глухова цілий день тривав екстрений ремонт після авіаударів країни-терористки. Не маючи успіхів на фронті, pociя знущається над мирним населенням, намагаючись таким чином залякати українців, посіяти паніку. Бомбардування глухівських приватних садиб - це воєнні злочини окупантів.

Про відновлювальні роботи у Глухові

🔸 З матрезерву видано 445 листів шиферу, 300 метрів плівки, 15 кг цвяхів і дерев'яну планку для прибивання плівки. Свою допомогу запропонував гуманітраний центр "Проліска-Суми". Волонтери привезли для постраждалих домогосподарств брезент, плівку, OSB-плити. Втім, залишилась деяка потреба у шифері. Сто листів їдуть у Глухів.

Про відновлювальні роботи у Глухові

Людям допомагають близькі, колеги, не покладаючи рук працювали рятувальники.

Про відновлювальні роботи у Глухові

Місцеві співробітники ДСНС на місцях ударів від самого вечора. Вони спершу ретельно обстежили територію та пошкоджені будівлі і переконалися, що під завалами людей немає. Так як наслідки авіаударів по Глухову були масштабними, на допомогу прибули рятувальники з обласного центру.

Про відновлювальні роботи у Глухові

Вони розбирали зруйновані будівлі, допомагали крити дахи, вивозити уламки. Газовики відновили газ майже у сто будинків. Наразі 15 будинків залишаються без газопостачання.
 
Не забудемо. Не пробачимо.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости