Новость из категории: Новини

НЕ ВИТРИМАЛО СЕРЦЕ: у Глухові попрощаються із померлим військовослужбовцем

Завтра, 1 червня, глухівчани попрощаються із молодшим сержантом Анатолієм Володимировичем СТРЕЛЬЦОВИМ (19.12.1970- 31.05.2023) Анатолій Стрельцов до війни був підприємцем. Уродженець Глухова, він із самої юності вирішив займатись власною справою і після служби в армії організував фермерське господарство «Відродження».

НЕ ВИТРИМАЛО СЕРЦЕ: у Глухові попрощаються із померлим військовослужбовцем

 Його добре знали у рідному місті, він був активною людиною. Допомагав землякам під час АТО, ремонтував машини тощо. Рідні розповідають, що у перший день повномасштабної війни його син Іван – військовослужбовець 16 батальйону – отримав бойове завдання і виїхав з Глухова. Анатолій кинув усе і поїхав за підрозділом сина. Теж воювати. Перші два місяці Анатолій був у батальйоні як волонтер-доброволець, а потім став офіційно військовослужбовцем ЗСУ. Був на кількох гарячих напрямках, нещодавно повернувся з госпіталю після поранення.
 
Його молодший син Анатолій зараз також служить у Збройних силах. Вночі 31 травня у 52-річного військового стався серцевий напад. Відспівування воїна - об 11:00 у Трьох-Анастасіївському соборі Церемонія прощання – об 11:30 у сквері Бортнянського і Березовського 🇺🇦 Глухівська міська рада щиро співчуває рідним і близьким померлого. Низький уклін родині, де всі чоловіки стали на захист України. Громадо, проведемо гідно мужнього і вірного сина землі глухівської.

Глухівська міська рада

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости