Новость из категории: ---

На Глухівщині поліцейські продовжують доставляти гуманітарну допомогу

Поліцейські офіцери громади з самого початку війни опікуються громадянами похилого віку, сім’ями з дітьми та родинами які опинились в складних життєвих обставинах. Правоохоронці допомагають забезпечувати людей усім необхідним.

Поліцейський офіцер Шалигінської громади Микола Безбабних з початку вторгнення і до тепер не лишає своїх громадян, а попри постійні обстріли території обслуговування, турбується проблемами людей. 

На Глухівщині поліцейські продовжують доставляти гуманітарну допомогу

Так днями поліцейський офіцер громади відвідав населені пункти, які знаходяться у нього в обслуговуванні. Правоохоронець здійснив перевірку сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та родин з маленькими дітьми. Окрім того, провів ряд профілактичних та інформаційних заходів. 

Також, поліцейський, за сприяння Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України доставив волонтерську допомогу від Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні». Особливо увага зверталася на осіб похилого віку. Адже перебуваючи під постійними обстрілами літнім людям важко самим себе забезпечити певними продуктами та речами.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости