Новость из категории: Новини

Надія Вайло: «Приймаємо непрості рішення, бо живемо у непростий час»

Надія Вайло: «Приймаємо непрості рішення, бо живемо у непростий час»

Відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під головуванням очільниці громади обговорено важливі питання і прийнято відповідні рішення.
9989; Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» вирішено передбачити кошти у бюджеті громади для будівництва інженерно-фортифікаційних споруд.
9989; Дано згоду на виділення з матеріального резерву на безповоротній основі 30 листів шиферу для відновлення помешкання жителів громади, яке постраждало від обстрілу рф.
9989; Після закінчення ремонту укриття узгоджено переведення чергових груп з одного ДНЗ у інший.
9989; Надано дозвіл Глухівському МЦПО, ДЮСШ, школі мистецтв на організацію змішаного формату навчання з 1 вересня.
9989; Надано дозвіл закладам загальної середньої освіти Глухівської міської ради на організацію змішаного формату навчання залежно від можливостей фонду захисних споруд з 1 вересня.
Останнє питання було проголосоване членами комісії після довгих обговорень. Розуміючи ступінь відповідальності, всі питання стосувались безпеки учнів і педагогів. Представники ДСНС вимагали абсолютного виконання всіх безпекових заходів, перед початком навчання обовязково мають бути відпрацьовані алгоритми дій при сигналі повітряної тривоги. Також були проговорені різні варіанти організації навчання.
10071; З основного: формат навчання обирають виключно батьки.
Наступний етап – збір і аналіз заяв.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости