Новость из категории: Новини

На Глухівщині поліція викрила чоловіка у зберіганні наркотиків

Канабіс, рослини конопель та снотворного маку було знайдено у 39-річного жителя селища Есмань. Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

На Глухівщині поліція викрила чоловіка у зберіганні наркотиків

До співробітників відділу поліції №1 (м. Глухів) надійшла оперативна інформація про те, що один з жителів району може займатися злочинною діяльністю. Правоохоронці негайно розпочали перевірку за даним фактом. 

На Глухівщині поліція викрила чоловіка у зберіганні наркотиків

У ході санкціонованого обшуку вдома у 39-річного чоловіка було знайдено рослини коноплі, конверт з канабісом вагою близько 80 грамів, пляшки з екстрактом канабісу та гріндер з сухою речовиною зеленого кольору.  
Окрім того поліцейські також виявили шприци та посуд із залишками опію, а також сухий подрібнений снотворний мак вагою близько 250 грамів.

Усе виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

У поліції за даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости