Новость из категории: Новини

Загинув герой Андрій Ваітович ЗІЯТДІНОВ (7.12.1983 - 24.10.2023)

«Загинув смертю хоробрих під час штурмових дій на взводному опорному пункті збройних сил рф», - так коротко описано останні миті життя Героя у сповіщенні для родини. Андрію Ваітовичу було 39 років. Свій останній бій він прийняв у Куп’янському районі на Харківщині. 

Загинув герой Андрій Ваітович ЗІЯТДІНОВ (7.12.1983 - 24.10.2023)

Андрій – уродженець Глухова. Одружившись, свого часу жив з родиною у Луганську. У 2014 році були вимушені тікати від війни з Луганщини на Глухівщину. Так склалось, що дружина з сином повернулись назад, а  Андрій залишився. Жив у селі Сліпород, працював зварювальником у приватній фірмі у місті.  Спокійний, добрий, безвідмовний. Отримавши повістку, на початку вересня пішов у ТЦК та СП без вагань і страху – сказав, що прийшла його черга стати у стрій захисників. 

Він був у ЗСУ недовго, але не часом у війську чи посадами вимірюється ступінь відваги і мужності. Простий піхотинець Андрій Зіятдінов став прикладом безмежної любові до України, за яку і поклав життя. 

 росія продовжує вбивати військових і цивільних, заперечуючи саме існування України як держави. А українці продовжують боротись за свободу і незалежність. 

Слава Герою. 

Співчуття рідним і близьким.
 
Глухівська міська рада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости