Новость из категории: Новини

Загинув герой Віталій Володимирович КУРЯТНИК (18.03.1985 – 3.11.2023)

Загинув герой Віталій  Володимирович КУРЯТНИК  (18.03.1985 – 3.11.2023)

 Солдат Віталій КУРЯТНИК поліг смертю хоробрих ще 3 листопада, зараз батьки чекають сина-героя додому. На щиті. 38-річний Віталій народився у Глухові, учився у школі-інтернаті, ППК ГНПУ, заочно закінчив коледж СНАУ. З юних років прагнув працювати, шукав себе у різних сферах, був надзвичайно працьовитим. Іздив на заробітки до росії, працював на місцевих підприємствах, останнім часом був у Києві. Свого часу одружився, дуже любив доньку. Старався, щоб сім’я була забезпечена. Коли почалась війна, батьки і не думали, що їхній син піде в армію. Говорять, що Віталій мав проблеми зі здоров’ям, був списаним. Але чоловік добровільно пішов до військкомату.

 

Загинув герой Віталій  Володимирович КУРЯТНИК  (18.03.1985 – 3.11.2023)

Це було рішення громадянина, патріота, захисника. З червня 2022 року він став військовим, дав присягу бути вірним Україні. І залишився незламним. Після навчального табору – одразу на передову, під Бахмут. У складі легендарного «Айдара» артилерист Віталій Курятник більше року був на одному із найважчих напрямків. За цей час глухівчанин став досвідченим воїном, вправно громив окупантів з різного виду артилерії. Наш земляк навічно став частиною героїчної оборони українського міста-фортеці. Загинув біля Іванівського.

 

 
Зараз на Бахмутському напрямку противник продовжує наступ, у останніх зведеннях Генерального штабу ЗСУ бачимо короткі повідомлення про те, що українські війська відбили російські атаки в районах окремих населених пунктів. Ціна таких повідомлень – життя наших воїнів. Глухівська громада, схиливши голови, дякує відважному солдату за його стійкість і мужність. Співчуття батькам, доньці, сестрі, всім друзям. Україна вистоїть, бо з кремлівськими окупантами воюють її кращі сини і доньки, такі, як глухівчанин Віталій Володимирович КУРЯТНИК.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости