Новость из категории: Новини

У Глухові поліцейські оголосили підозру крадію

Зловмисник з метою незаконного збагачення в однієї жінки викрав бензопилу, а у іншої продукти харчування. Слідчі за даними фактами відкрили кримінальне провадження.

У Глухові поліцейські оголосили підозру крадію

До поліції звернулися мешканки села Землянка, що на Глухівщині, та повідомили, що у них із домоволодінь за невідомих обставин зникли певні речі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, щоб задокументувати дані злочини.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився 40-річний місцевий житель. У ході досудового розслідування поліцейським стало відомо, що чоловік увечері проник на територію домоволодіння сусідки та хотів викрасти цінні речі. Не знайшовши бажаного він скоїв  крадіжку продуктів харчування. Після чого, користуючись відсутністю сторонніх осіб проник до господарського приміщення іншої жінки, звідки викрав бензопилу. 

Зловмисника було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці.

Слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости