Новость из категории: Інформація

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ВИДАЧА ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Глухівська громада отримала 2 тисячі наборів дитячого одягу від ГО «Плурітон». 
Завтра, 21 березня, розпочнеться видача. Запрошуються батьки дітей віком до 2 років (2022-2024 років народження), які мають потребу у зимовому одязі і не можуть самостійно придбати його через обставини, пов’язані з воєнним станом.

ДЕ? Центр культури, вул. Героїв Небесної Сотні, 3
КОЛИ? З 9:00 до 16:00
ЩО МАТИ? Оригінали паспорта одного з батьків та свідоцтва про народження дитини, витяг з реєстру територіальної громади про місце проживання.

УВАГА! Окремі категорії дітей  - ВПО, діти з інвалідністю, сироти, малозабезпечені, багатодітні, жителі сіл тощо - вже отримали даний вид допомоги, тому повторно звертатись не треба. 
Ведеться електронний облік. 

Вікова категорія дітей, які можуть отримати одяг у конкретний день, буде оголошуватись заздалегідь, слідкуйте за інформацією на нашій сторінці. Поки скласти графік на кілька днів наперед неможливо через неможливість  спрогнозувати кількість бажаючих. 

? Шановні жителі громади! Підкреслюємо, що ця допомога від благодійників не розрахована на кожну дитину громади. Тому якщо ваша родина має змогу забезпечити дитину одягом – дайте можливість нужденним отримати його безкоштовно. 

Дякуємо за розуміння. 

? Дякуємо партнерам ГО «Плурітон» за підтримку жителів прикордоння, за турботу про маленьких українців під час війни.
 
Глухівська міська рада 
 
Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости