Новость из категории: Інформація

Оборонний бюджет Сумщини збільшено на 8 мільйонів гривень

Оборонний бюджет Сумщини збільшено на 8 мільйонів гривень

 

Голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ підписав розпорядження від 16.04.2024 № 172-ОД, яким внесені зміни до обласного бюджету Сумської області на 2024 рік, а саме збільшені майже на 8 мільйонів гривень видатки на підтримку Сил безпеки та оборони, а всього з обласного бюджету у 2024 році вже виділено 83 млн грн.
Загалом на підтримку Сил безпеки і оборони спрямовано дві третини від загальної суми розподіленого додаткового фінансового ресурсу обласного бюджету.
 
Ці кошти дозволять забезпечити придбання понад 240 одиниць технічних засобів, які посилять можливість наших воїнів захищати Україну і рідну Сумщину.
Зокрема будуть придбані FPV дрони, безпілотні літальні апарати, портативні системи радіоелектронної боротьби, автомобілі підвищеної прохідності, комплекти біспектральних камер, тепловізійні прицільні комплекси, далекобійні ліхтарі та інше.
Крім того, передбачена виплата матеріальної допомоги особам з числа родин наших Герої. Таку допомогу вже отримали понад 600 осіб.
 
Також в обласному бюджеті передбачені кошти на ремонт місць дислокації військових частин, установ сектору безпеки та оборони тощо.
«Підтримка наших Захисників і Захисниць – в пріоритеті Сумської обласної військової адміністрації. Саме тому робимо все можливе, щоб наблизити нашу Перемогу та допомогти ЗСУ ефективно відбивати атаки ворога», – прокоментував начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх.
 
Сумська ОВА
Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости