Новость из категории: Новини / Новини з відео

Інформацію що до можливого наступу ворога на Сумщину коментує Володимир АРТЮХ + відео

Інформацію що до можливого наступу ворога на Сумщину  коментує Володимир АРТЮХ + відео

Підсумки Ради оборони щодо можливого наступу ворога на Сумщину, ситуація з пальним, дія ворожого ІПСО - коментує начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ.
 
Далі пряма мова:
Шановні жителі Сумщини, відбулося засідання Ради оборони Сумської області. Розглядалися дуже важливі питання для нашого регіону. Перш за все, це можливість наступу ворога на Сумському напрямку. Були заслухані відповідні структури збройних сил, командири, начальники, представники спеціальних служб, які доповіли про ситуацію, яка склалася на сьогоднішній день на кордоні та в регіоні в цілому.
Рада оборони прийшла до висновку, що можливості наступу сьогодні не існує. Ворог не має достатніх сил і засобів, щоб здійснити наступальні дії. Крім того, була оцінена підготовка наших збройних сил, які знаходяться сьогодні на кордоні з ворогом.
Вони готові виконати завдання по захисту нашого населення і нашого регіону в цілому України. Проводяться заходи щодо підсилення обороноздатності нашого регіону. Проводяться фортифікаційні роботи. Підсилюються наші підрозділи відповідним обладнанням, яке закуповують наші громади, яке надає нашим підрозділам збройних сил, наша держава і наші партнери.
Органи влади всіх рівнів, сили безпеки і оборони виконують свої завдання на місцях і готові до виконання завдань по захисту нашого регіону. Були запрошені і заслухані всі оператори, які працюють на нашому ринку і надають послуги з забезпечення паливними та стилевими матеріалами.
За їхніми доповідями ми констатуємо, що ситуація контрольована. Найближчими днями дефіцит буде повністю покритий, і черг не буде. Черги виникли після того, як певна кількість громадян вирішила зробити достатні резерви, піддавшись на інформаційні вкиди з боку Росії, яка проводить політику пропаганди страху, використовуючи всі методи і способи впливу на наше населення. Довожу до відома інформацію, яку надали мені відповідні служби, які контролюють автомобільний трафік: виїзду масового з нашого регіону населення та автотранспорту не відбувається.
Тому прошу не піддаватися на ці вкиди інформаційні з боку ворога, бути впевненими в наших збройних силах і довіряти офіційним джерелам інформації. В інформаційному просторі у нас налагоджена ефективна взаємодія з центром протидії дезінформації.
 
Детальніше у відеосюжеті нижче:



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости