Новина з категорії: Новини

Загинув герой Рогоза Віталій Володимирович

З глибоким сумом і болем у серці ми згадуємо нашого земляка, Рогозу Віталія Володимировича, який віддав своє життя за Україну. Віталій народився 9 лютого 1974 року і виріс у нашій громаді, де навчався в Баницькому НВК. Його шлях до професійного успіху розпочався в Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ, де він здобув спеціальність електрика.

Загинув герой Рогоза Віталій Володимирович

Майже 20 років свого життя Віталій присвятив роботі в Глухівському кар'єрі кварцитів, де працював гірничим майстром. Колеги завжди відзначали його відповідальність, добросовісність і професіоналізм у виконанні своїх обов'язків. Він був не просто працівником, а справжнім майстром своєї справи, який завжди підтримував і допомагав іншим.
15 лютого 2023 року Віталій вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати свою Батьківщину та нас. Він гідно виконував свої обов'язки старшого стрільця-оператора, демонструючи мужність, відвагу і непохитну віру в перемогу. На жаль, 15 травня 2024 року, під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку поблизу населеного пункту Вугледар, Віталій загинув.
Він залишив по собі світлу пам'ять і приклад справжнього патріота, який до останнього подиху боровся за мирне майбутнє України. Його життя і подвиг назавжди залишаться в наших серцях, як символ відданості, мужності та любові до рідної землі.

Щирі співчуття мамі, доньці , дружині та всім рідним Віталія. Вічна пам'ять і слава Герою!

Просимо всіх не байдужих підтримати сім'ю
 Віталія та гідно провести  його в останню путь .

 Номер карти : 5168745196368952
 Рогоза Марія Віталіївна ( донька)
 
Тетяна Сачок
 

Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини