Новость из категории: Новини

Загинув герой ПРИХОДЦОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Загинув герой ПРИХОДЦОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Війна безжально забирає життя мужніх українських воїнів й залишає глибокі рани та криваві сліди на рідній землі. Страшні звістки про загибель земляків продовжують надходити в нашу громаду. І кожна втрата –  нестерпний біль до щему в серці…

Загинув герой ПРИХОДЦОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

Сьогодні, 25 листопада 2023 року, до Коршачини на щиті повернувся наш земляк, воїн Збройних Сил України ПРИХОДЦОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ. 
  Олександр народився 26 лютого 1984 року в с. Будищі Глухівського району Сумської області. Після закінчення загальноосвітньої школи навчався в Глухівському ПТУ, де здобув професію муляра.

Загинув герой ПРИХОДЦОВ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ

  У 2002 році був призваний на військову службу до лав Збройних Сил України. Після служби в армії проживав з родиною в с. Коршачина. Одружився, в родині народилося двоє діток. Згодом Олександр з родиною переїхав до с. Веселе Конотопського району, де і проживав до початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.
6 вересня 2022 року був мобілізований до Збройних Сил України та проходив службу в лавах 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. 21 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Іллінка Покровського району Донецької області Олександр завершив свій життєвий шлях.
Він був надійним товаришем, який завжди готовий підставити плече у важку хвилину; добрим господарем, який дбає про добробут своєї родини; люблячим батьком та чоловіком. 
Олександр  боровся за незалежність і свободу нашої держави. Вірив в Перемогу і віддав заради неї найцінніше – своє життя.
Щирі співчуття рідним і близьким. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у скорботі. 
Вічна пам’ять тобі, Герою!
 
Річківська територіальна громада 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости