Новость из категории: Новини

Загинув герой Олександр Іванович ДЕМЧЕНКО

Знову і знову приходять у нашу громаду сповіщення про загибель воїнів… Стало офіційно відомо, що солдат Олександр Іванович ДЕМЧЕНКО (10.01.1987 - 6.08.2022) загинув у результаті поранень від ворожих обстрілів у районі бойових дій поблизу міста Бахмут. Під час артобстрілу він рятував життя побратиму.

Загинув герой Олександр Іванович ДЕМЧЕНКО

Завтра, 9 вересня, у Глухові прощання з Олександром ДЕМЧЕНКОМ буде біля його будинку по пров. Березовського,10. Поховають його у селі Сваркове, де він народився і закінчив школу. Відспівування о 14.00. Олександр став на захист рідної землі від московської орди у перші дні повномасштабної війни: пішов добровольцем до підрозділів охорони рідного міста. Згодом разом з багатьма товаришами підписав контракт із ЗСУ, служив у 58 окремій мотопіхотній бригаді. У молодого, повного сил 35-річного чоловіка були зовсім інші плани на життя.
 
Він був наполегливим, відповідальним, комунікабельним. Отримав спеціальність будівельника у ГАТІ СНАУ, строкову службу проходив у Президентському полку м.Київ. Працював у київській поліції, паралельно закінчив Сумський НАУ. Російські окупанти були впевнені, що не зустрінуть опору в Україні. Але тисячі добровольців, серед яких був і наш земляк Олександр Демченко, швидко і впевнено стали на захист Батьківщини. Олександр загинув за вільне майбутнє своєї 10-річної доньки, він закрив собою від страшного ворога маму і сестру. І кожного з нас! Вічна слава ГЕРОЮ! Проведемо разом світлого воїна у останню дорогу…
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости