Новость из категории: Новини

7 серпня загинув герой Юрій Олександрович АВРАМЕНКО

І знову сумна звістка із Донеччини сколихнула нашу громаду: стримуючи рашистів, загинув мешканець села Білокопитове – Юрій Олександрович АВРАМЕНКО (23.01.1993 – 7.08.2022)

У вічність відійшов ще один мужній та відважний воїн, великий патріот України, який пішов добровільно воювати за мир на рідній незалежній землі. 29-річний старший солдат Юрій Авраменко прибув у бойову частину у травні 2022 року, підписавши контракт із ЗСУ. До цього з першого дня повномасштабного вторгнення прийшов у місцеву тероборону. 7 серпня він загинув від поранення внаслідок ворожого обстрілу міста Бахмут. Як передати словами той пекучий біль і нестерпний смуток, який чорним туманом огорнув маму, сестру, бабусю, усіх рідних, друзів? Глухівська міська рада й уся громада висловлює щирі співчуття родині, близьким та побратимам загиблого Героя.
 
Поділяємо ваше горе, підтримуємо Вас у годину скорботи. Про Юрія Авраменка всі говорять як про надзвичайно вихованого, скромного і доброго хлопця. Але у душі цього молодого чоловіка палав вогонь такої любові до рідного скраю і справедливості, що він став на шлях воїна. Закінчивши свого часу Будівельнівський НВК і ГАТІ СНАУ, відслуживши строкову службу, він повернувся в село і працював електриком на Заруцькому вапняному заводі. Він не планував пов’язувати долю із армією, але коли росія у 2014 окупувала Крим і пів Донбасу, не зміг сидіти вдома. У 2016-2020 роках Юрій служив за контрактом, набувши бойового досвіду. Взяв міцно у руки зброю і зараз. Світла пам’ять про чудову людину, справжнього патріота назавжди залишиться у наших серцях. Про дату поховальної церемонії буде повідомлено пізніше. Нема пробачення кровожерливій росії! Після кожної втрати нашого світлого воїна-захисника тільки лють охоплює серця! Україна переможе, бо ми на своїй землі. 

Смерть російським окупантам!
Низький уклін кожному захиснику.

Глухівська міська рада

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости