Новость из категории: Новини

Загинув герой Олександр Петрович Костюченко

У бою за Україну загинув ще один воїн з Березівської громади. До рідного села на щиті повертається Олександр Петрович Костюченко. Йому навіки лишилося 39...

Олександр народився 9 лютого 1984 року у Слоуті. Тут виріс, здобув освіту. До війни працював у місцевому сільськогосппідприємстві. Він був товариський, працьовитий, любив порядок, ніколи не цурався жодної роботи. Мав багато друзів. Влітку минулого року став на захист Батьківщини. Вірний обов’язку, Олександр служив у складі 42 батальйону 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Зв'язок із Героєм обірвався у жовтні 2022 року, коли вони з побратимами виконували бойове завдання поблизу Безіменного на Херсонщині. Протягом тривалого часу Захисник вважався зниклим безвісти.
Вдома у воїна залишилися дружина, двоє синів, батьки… В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї, сумуємо разом з Вами та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і вдячність полеглому воїну Олександру Костюченкку. Про зустріч та поховання Героя буде повідомлено додатково.
 
За інфармацією Березівської ТГ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости