Новость из категории: Інформація

Обережно! Шахраї розповсюджують фальшивий вісник!

Шановні глухівчани! Інформуємо вас про те, що ситуація в Глухові щодо людей, яким ніде реалізувати свої невичерпні таланти, вкрай складна. Час від часу любителі мистецтва провокацій потішають мешканців міста своїми «шедеврами». Їх інтерес до «Вісника міського голови» не вщухає й досі.

Обережно! Шахраї розповсюджують фальшивий вісник!

Уперше, в листопаді 2016 року, вони вирішили виготовити й розповсюдити в місті замасковані під «Вісник» листівки сумнівного змісту під №5, в якому, так би мовити, «невідомі» особи опублікували від імені міського голови різного роду відверту маячню.

Однак на цьому шахраї не зупинилися. Третього лютого цього року по поштових скриньках жителів міста знову ж таки був поширений "Вісник міського голови" №1 за січень 2017 року – друковані листівки, що містили недостовірну інформацію, що, на їх думку, мала б дискредитувати міського голову .

Глухівчани, які читають справжній «Вісник міського голови», відразу впізнають у цих папірцях підробку.

Минулої п’ятниці працівниками поліції були спіймані на гарячому молоді люди, які розкидали по поштових скриньках фальшивий «Вісник». Їх було доставлено до поліцейського відділку, де вони були опитані.

БУДЬТЕ УВАЖНІ ТА НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ!!!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости