Новость из категории: Спорт

5 лютого на стадіоні «Дружба» відбувся турнір з хокею

Більшість глухівчан, які прийшли в неділю 5 лютого на стадіон «Дружба» при чудовій морозній сонячній погоді стали свідками відродження хокею в місті.

5 лютого на стадіоні «Дружба» відбувся турнір з хокею

Завдячуючі ініціативній групі в особі Сергія Черниша, Сергія Линника, Дмитра Стеценка, Артема Вшестенка, Олексія Слідюка, Олександра Калуги та багатьох інших при організаційній підтримці відділу молоді та спорту міської ради відбувся відкритий турнір з хокею, в якому на запрошення господарів прийняли участь хокейні дружини з міст Ворожби, Путивля, Свеси, Ямпільського району та 2 міські команди «Салют» та «Салют-1».

Перед початком змагань товариській матч зіграли юнацькі команди господарів та м. Ворожби в якому перемогу здобули гості.
       
Після урочистого відкриття спортивного заходу в боротьбу вступили дорослі спортсмени. За результатами попередніх ігор в фінальному матчі зустрілися спортсмени з Свеси та м. Ворожби, які  обіграли глухівчан.
       
Вигравши з рахунком 1:0 переможцем змагань стає свіський «Авангард». Суддівство змагань професійно забезпечив ветеран спорту Олексій Слідюк, який у складі команди господарів показав хорошу хокейну підготовку та гру.

5 лютого на стадіоні «Дружба» відбувся турнір з хокею

Команда нагороджена дипломом організаторів та кубком, який заснував ветеран спорту Валерій Шумицький. 2 місце у хокеїстів з м. Ворожби, бронзовими призерами стали глухівчани та гості з м. Путивля, які отримали дипломи відповідних ступенів.

5 лютого на стадіоні «Дружба» відбувся турнір з хокею

Окремі слова подяки за підтримку хокейного зимового спортивного свята 16 ОМПБ в особі його командира полковника Олега Громадського, які забезпечили і спортсменів, і відпочиваючих, і вболівальників гарячим чаєм з польової кухні та смачною кашею. Після хокею всі бажаючі продовжили здоровий відпочинок на міському катку.

М.Плотницький

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости