Новина з категорії: Новини

Автопарк екстреної допомоги Сумщини поповнили ще 8 нових реанімобілів

Ключі від сучасного санітарного транспорту для Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф вручив начальник обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ

Автопарк екстреної допомоги Сумщини поповнили ще 8 нових реанімобілів

🔷Як повідомив очільник Сумщини, повноприводні реанімобілі «Citroen Jumper» вдалося придбати завдяки державі та зарубіжним партнерам у рамках ініціативи фандрейзингової програми UNITED-24. 

Автомобілі розподіллено до 8 структурних підрозділів закладу. Тож уже невдовзі вони рятуватимуть життя та здоров’я мешканців у найвіддаленіших куточках Роменського, Охтирського, Шосткинського, Конотопського районів, а також Глухівської, Буринської, Кролевецької та Путивльської громади.

💬«Сьогодні ми вручили сучасні реанімобілі, щоб бригади екстреної допомоги змогли безперешкодно виїжджати на виклики. Відтак, люди матимуть можливість у тяжку хвилину отримати своєчасну допомогу фахівців. Дякуємо керівництву держави та профільного міністерства за велику увагу до прикордонної Сумщини та за турботу про технічне забезпечення закладів охорони здоров’я», – акцентував Володимир Артюх. 

☝️До слова, це не перше поповнення автопарку екстренки цьогоріч. Нещодавно Центр вже отримував 5 сучасних реанімобілів з нагоди Всесвітнього дня екстреної медичної допомоги: 1 «Kia Bongo» – від Уряду Кореї, 1 «FORD TRANSIT» – від Канадсько-Української фундації, 2 «Citroen Jumper» – від Програми розвитку ООН (ПРООН), 1 «Citroen Jumper» – за фандрейзинговою програмою UNITED-24. Ще 17 автомобілів із різних джерел надійшло в область минулого року.

🔷Принагідно очільник Сумщини також відзначив ряд працівників екстренки почесними грамотами голови Сумської обласної державної адміністрації за високий професіоналізм, вірність обраній справі, вагомий внесок у розвиток екстреної медичної допомоги області в умовах воєнної небезпеки, патріотизм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня медичних працівників.

✅Серед них: фельдшер з медицини невідкладних станів Першої підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олександр ВОРОБЧЕНКО, фельдшер з медицини невідкладних станів Першої підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги Центру Зоя ГАЛИЦЬКА, фельдшер з медицини невідкладних станів Шосткинської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Центру Олександр ПЕСТРЯКОВ, фельдшер з медицини невідкладних станів Центральної станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Центру Олександр РУДЕНКО та фельдшер з медицини невідкладних станів навчально-тренувального відділу Центру Валентин ЦИГАНЕНКО.
 



Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини