Новость из категории: Новини / Події

Відкрите кримінальне провадження по факту розповсюдження фальшивого «Вісника міського голови»

03.02.2017 року співробітники Глухівської поліції «впіймали на гарячому» молодих осіб, які розповсюджували по поштовим скринькам мешканців житлових будинків друковані листівки сумнівного змісту під виглядом офіційно зареєстрованого засобу масової інформації «Вісник міського голови». Молодих людей доставили до поліцейського відділку та опитали. Як виявилося, зазначені інформаційні матеріали в Глухові розповсюджували на замовлення та за невелику плату студенти ГНПУ.

Відкрите кримінальне провадження по факту розповсюдження фальшивого «Вісника міського голови»

У листопаді 2016 року ними також було здійснено незаконне поширення сфальшованого «Вісника міського голови». Загалом, ідеться про десятки тисяч примірників.

Тому, слідчим підрозділом Глухівського відділу поліції було відкрите кримінальне провадження по факту вчинення дій, що мають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.358 Кримінального кодексу України.
 
Зрозуміло, що керівниками та організаторами цього злочину не є студенти ГНПУ, які лише виступали знаряддям у брудних політичних комбінаціях справжніх організаторів вчиненого злочину. Але, не зважаючи на це, будуть нести кримінальну відповідальність саме вони.

Адже, за такою логікою їх поведінки, можна припустити, що будь-хто може їм заплатити та замовити певну роботу, й вони її виконають, наприклад – будуть розповсюджувати листівки з сепаратистськими та іншими антидержавними закликами.

Саме з такої жадоби до грошей та безвідповідальності певних осіб починалися всім відомі події в Луганську та Донецьку. Саме на таких безпринципних людей спирався злочинний режим Януковича, втілюючи в життя узурпацію влади та попирання будь-яких принципів демократії в державі.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости