Новина з категорії: Статті

Що потрібно знати про купівлю машини на авторинку

Не так давно люди розмірковували над тим, є автомобіль розкішшю чи це просто засіб пересування. Сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що власна машина — базова потреба для сучасної людини. Чимало користувачів купують вживаний транспорт на авторинках. Більше про надійний майданчик для торгівлі авто можна дізнатися тут: https://avtorinok.com.ua/. Щоб придбати якісний б/у автомобіль, варто скористатися порадами від працівників авторинку.

Як перевірити вживаний автомобіль

Безумовно, новий транспортний засіб — хороше вкладення коштів, адже він не потребує ремонту чи дорогого обслуговування. Проте не всі можуть придбати машину з салону. Тоді доводиться вибирати транспортний засіб на авторинку. Там також можна знайти товар у хорошому стані. Для цього варто скористатися такими порадами:

  • Перевірити інформацію про машину за допомогою VIN-коду. Використовуючи спеціальні програми, можна дізнатися історію авто.
  • Оцінити зовнішній вигляд кузова. Сліди іржі, вм’ятини, нерівності свідчать про аварії або неякісне обслуговування транспортного засобу.
  • Візуально оглянути вигляд двигуна. Варто перевірити стан масла та інших рідин. Не повинен відчуватися горілий чи інший неприємний запах.
  • Скористатися тест-драйвом. Таким чином можна оцінити плавність ходу та стан важливих систем автомобіля.

Не всі люди мають достатньо водійського досвіду чи знань про роботу авто, тому можна користуватися послугами консультанта.

Чи варто купувати машину на авторинку

Купівля автомобіля на автобазарі має кілька переваг. Перш за все, це помірна ціна. Люди продають свій транспорт з різних причин, тому цілком реально придбати якісне авто з невеликим пробігом. На ринках представлено велику кількість моделей, тому вибір може бути навіть більшим, ніж у салоні. Як правило, чимало авто продаються «з начинкою»: вбудованою магнітолою, додатковим комплектом шин тощо.

На противагу магазинам, які реалізують техніку від виробника, на авторинках можна торгуватися. Продавці радо йдуть на поступки в ціні, якщо бачать щиру зацікавленість у покупця. Якщо старий власник добре дбав про машину, вона прослужить ще чимало часу. Вживаний транспорт — чудовий варіант для першого авто чи робочого автомобіля, які використовують торгові представники, кур’єри, таксисти та ін. Щоб вибір б/у автомобіля був вдалим, потрібно витратити більше часу на перевірку продавця та самого транспортного засобу. 



Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини