Новость из категории: Новини

Призначено начальника Глухівського відділу Шосткинської місцевої прокуратури та заступника

За результатами успішного проходження чотирьохрівневого конкурсу на зайняття адміністративних посад у місцевих прокуратурах, який проводився Генеральною прокуратурою України, 31.01.2017 на посаду першого заступника керівника Шосткинської місцевої прокуратури призначено Моісеєнка Павла Олексійовича.

Призначено начальника Глухівського відділу Шосткинської місцевої прокуратури та заступника

Моісеєнко П.О. працює в органах прокуратури на різних посадах з 2008 року, остання посада перед призначенням – начальник Кролевецького відділу Шосткинської місцевої прокуратури.

Місцем здійснення повноважень першого заступника визначено Глухівський відділ Шосткинської місцевої прокуратури. До його обов’язків відноситься здійснення організації та керівництво роботою прокурорів Глухівського та Кролевецького відділів Шосткинської місцевої прокуратури.

Крім того, 24 лютого 2017 року на посаду начальника Глухівського відділу Шосткинської місцевої прокуратури призначено Чередниченка Максима Васильовича.

Нагадуємо, що під час проведення реформування органів прокуратури відповідно до нового Закону України «Про прокуратуру» з 15.12.2015 ліквідовано районні, міські та міжрайонні прокуратури, у тому числі й Глухівську міжрайонну прокуратуру.

При цьому, створено Шосткинську місцеву прокуратуру, до територіальної юрисдикції якої відноситьсяШосткинський,Глухівський, Кролевецький, Ямпільський, Середино-Будський райони Сумської області.

Глухівський відділ Шосткинської МП

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости