Новость из категории: Новини / Події

Найближчим часом один з «любителів» наркотиків постане перед судом

Конотопські поліцейські спрямували до суду кримінальне провадження у відношенні 35-річного жителя Конотопа. Чоловік, маючи за плечима умовну судимість за незаконне зберігання наркотиків, знову взявся за старе. Тепер йому загрожує реальний строк позбавлення волі.

Найближчим часом один з «любителів» наркотиків постане перед судом

Отримавши оперативну інформацію про те, що вдома у 35-річного конотопчанина можуть зберігатися наркотики, працівники поліції вирішили негайно її перевірити. Отримавши відповідну санкцію на обшук приватного домоволодіння, правоохоронці навідались за його місцем мешкання. Інформація повністю знайшла своє підтвердження: в одній з кімнат будинку поліцейські виявили та вилучили чотири поліетиленові пакети з амфетаміном та відрізок дзеркала з нашаруванням психотропної речовини.

На запитання співробітників поліції щодо походження забороненої речовини підозрюваний пояснив, що наркотики випадково знайшов поблизу місцевого водоймища та приніс додому з метою подальшого вжитку.

Наразі кримінальне провадження відкрите за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання психотропних речовин вчинене повторно), після повного досудового розслідування, спрямоване до суду. Така пристрасть до наркотиків може коштувати чоловіку п’ятирічного позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости