Новость из категории: Він та Вона

Як вибрати гарну жіночу піжаму

Для багатьох піжама - це не тільки предмет гардероба, призначений для комфортного сну. Це ще і зручний домашній одяг. Часто жінки вибирають піжаму, орієнтуючись на її зовнішній вигляд. Велика різноманітність моделей часом збиває з пантелику. Жінки намагаються слідувати модним тенденціям і вибирають нічний костюм як у дівчат з рекламних буклетів. Але наскільки виправданий такий підхід до вибору гардероба для сну? І на що варто звернути увагу при виборі піжами в магазині Корнет (http://cornette.com.ua/dlja-zihnok/pizhami02/), щоб не шкодувати про покупку?

Як вибрати гарну жіночу піжаму

На що звернути увагу при покупці піжами

Звичайно, хочеться, щоб піжама була і зручною, і красивою одночасно. Адже за статистикою людина проводить в ліжку близько третини свого життя. Але, як і в звичайному гардеробі, тут треба розділяти речі по їх призначенню. Шовкова нічна сорочка з глибоким вирізом і вставками з напівпрозорої тканини стане в нагоді вам для спокушання коханого. Але в якості домашнього одягу вона не підійде. Для цих цілей краще вибрати зручну і м'яку піжаму з трикотажного матеріалу.

При покупці піжами зверніть увагу на:

- матеріал

Речі для сну повинні бути виготовлені з натуральної тканини. Найчастіше для пошиття нічного одягу використовуються бавовна, шовк і атлас. У такій піжамі ваша шкіра буде «дихати». Натуральні тканини відмінно пропускають повітря і виводять зайву вологу. Це означає, що під час сну ви не перегрієтесь і не спітнієте. Звичайно, 100% натуральні по складу матеріали зустрічаються рідко. Синтетика допоможе вашій піжамі не м'ятися і не розтягуватися при пранні. Але зміст синтетичних матеріалів в складі не повинен перевищувати 20%. Тому перед покупкою уважно ознайомтеся з інформацією на бірці.

Звичайно, це не означає, що ви повинні уникати привабливих нічнушок і пеньюарів з нейлону. Такі нічні сорочки хоч і не дуже зручні в носінні, зате підійдуть для сексуальних ігор. Це відмінний варіант для тих випадків, коли ви вирішили влаштувати коханому романтичний вечір. І ще одна порада: влітку вибирайте піжами з тонкого матеріалу, а взимку віддайте перевагу одягу з м'якого і теплого флісу або велюру.

- Крій та фасон

Найголовніше правило - ваша піжама не повинна утрудняти рухів. Тому не варто вибирати обтягуючі моделі або одяг, який викликає дискомфорт. Краще купіть річ на 1 або 2 розміри більше, ніж зазвичай. Ваше тіло під час сну має відпочивати і розслаблятися, а не перетягуватись тканиною. Хочете виглядати вишукано і сексуально? Вибирайте комплект, який складається з майки або топа на тонких бретелях і коротких шортів. Хоча взимку в такій піжамі може бути холодно, адже вона шиється з тонкої бавовняної або трикотажної тканини.
При покупці зверніть увагу на шви. У хорошій піжамі вони повинні бути тонкими. В іншому випадку шви будуть натирати шкіру. З цієї ж причини уникайте вишивки, а також великих гудзиків, блискавок, кишень, які можуть зачепитися за тумбочки. Гумка на штанях повинна бути максимально м'якою, щоб не тиснути на талію. Те ж саме стосується і гумок на щиколотці.

Отже, ідеальна піжама повинні бути вільного крою і, по можливості, з натуральної тканини. Але найголовніше - вона повинна подобатися саме вам. Вибрати відповідний одяг для сну і відпочинку ви можете в нашому магазині Cornette.com.ua.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости