Новость из категории: Новини

За здоровий спосіб життя

15.06.2017 р. Глухівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів акцію „За здоровий спосіб життя” для дітей на базі заміського оздоровчого дитячо – юнацького табору „Сонячний” на І зміні.

Дітей було розподіллено на декілька груп. Для дівчат старшого віку лікарем – гінекологом Монжай Г.О. була проведена лекція – бесіда «Статеве та репродуктивне здоров’я молоді». Для інших дітей, які відпочивають у таборі, спеціалістами Глухівського МЦСССДМ був проведений тренінг «За здоровий спосіб життя».

У тренінгу була представлена інформація щодо здоров'я, складових здоров'я та здорового способу життя. Учасники мали змогу не тільки прослухати інформацію, але і творчо себе проявити. Учні брали активну участь в усіх творчих, практичних завданнях. Одним з результатів якого була розроблена "Дорога до здорового способу життя". Робота під час тренінгу дала можливість усвідомити та звернути увагу на власний спосіб життя, зробити певні висновки. У дружній, доброзичливій атмосфері тренери разом з учасниками розглянули багато проблем, пов'язаних зі станом здоров'я, а також в ігровій формі набули певних практичних навичок щодо проведення дозвілля.  

Головною метою проведеного тренінгу було не тільки проінформувати учасників про здоровий спосіб життя, але й сприяти  усвідомленню відповідальності за своє здоров'я. Адже однією із запорук успішної особистості, фундаментом для створення в подальшому сім'ї, кар'єри є її здоров'я.
 
Олена Юденич В.о.директора ГМЦСССДМ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости