Новость из категории: Він та Вона

Купальники торгової марки Self

Уже більше 20 років фірма Self створює і виробляє жіночі купальники, чоловічі плавки та дитячі купальники – як пляжні, так і для басейну, які користується незмінним успіхом у понад двадцяти п’яти країнах світу.

Купальники торгової марки Self

Інтернет-магазин Ewashop пропонує лише оригінальні європейські купальники і плавки вироблені компанією Self, яка успішно присутня на українському ринку більше 20 років. Фірма Self співпрацює із кращими дизайнерськими бюро Франції та Італії, тому всі колекції повністю відповідають останнім тенденціям моди від найвідоміших світових брендів. Виробництво Self розташоване в Європі, що дозволяє використовувати для виробництва купальників і плавок найновітніші розробки технологів в області тканин і фурнітуру найвищої якості, а також прискорює терміни поставки продукції. Девіз компанії – ONLY FOR YOU – означає, що кожен знайде в каталозі купальник або плавки своєї мрії. Ми працюємо для того, щоб відпочинок приносив Вам радість та насолоду від незабутніх моментів.

Інтернет-магазин Ewashop.com.ua пропонує на українському ринку високоякісну продукцію Self, а саме, стильні жіночі купальники, оригінальні чоловічі купальні плавки та шорти, різнокольорові парео та багато інших пляжних аксесуарів, які мають високий у багатьох державах світу. Self – це завжди жіночі купальники виготовлені із високоякісних полотен, стильні чоловічі шорти та плавки, а також оригінальні туніки різних кольорів і надзвичайно легкі парео, без яких просто не можливо обійтися на сонячному пляжі.
Чоловічі плавки вимагають особливої уваги. Найбільшим попитом, зазвичай, користуються плавки класичного фасону. На теперішній час найпопулярнішим видом чоловічих плавок є: класичні плавки та чоловічі боксери. Зазвичай, виконані вони в оригінальних яскравих відтінках. Саме такі моделі плавок привертають особливу увагу та створюють стильний образ, який запам’ятовується.

Усі колекції високоякісних купальників Self розробляються у Франції та Італії. При виробництві купальників застосовуються найновіші розробки в сфері виробництва тканин і використовується лише високоякісна фурнітура. Про надзвичайний попит та авторитет продукції Self засвідчує той факт, що компанія успішно діє та функціонує на міжнародному ринку більш як двадцять років.

Ewashop.com.ua у своєму інтернет-магазині має спеціальний каталог Self для своїх клієнтів, який включає у себе багато видів жіночих купальників, та інших пляжних аксесуарів. В каталозі є чоловічі плавки, боксери та шорти для плавання, яскраві купальники для дівчаток, та оригінальні плавки та боксери для хлопчиків, стильні жіночі купальники, якісні купальники для басейну і різні види спортивних моделей жіночих купальників. Усі актуальні тренди забарвлень 2017 року представленні у каталозі інтнернет-магазину Ewashop.com.ua.

Оформити замовлення Ви можете прямо на сайті, або зателефонувати нам за номером телефону і отримати консультацію та зробити замовлення.

Для купівлі продукції в роздріб потрібно зайти у розділ «купальники». Регулярний сезонний розпродаж купальників подарує можливість придбати усім бажаючим моделі із минулої колекції зі зниженою ціною.

Чекаємо Ваших замовлень цілодобово!!!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости