Новость из категории: Новини

Новини коротко

Радіомовлення громад – з Глухова

На Сумщині починає реалізовуватись амбітний проект радіомовлення громад. Член Нацради з питань телерадіомовлення Сергій КОСТИНСЬКИЙ представив покрокову інструкцію його організації під час робочої поїздки до обласного центру, 29 вересня. Глухів обрано як місце, де функціонуватиме окрема радіочастота місцевого мовлення. Окрім нашого міста частоти для потреб місцевих громад матимуть Білопілля, Конотоп, Охтирка, Тростянець.

Вл. інф.

Нове покликання чемпіона

Наш земляк, майстер спорта міжнародного классу з пауерліфтингу, чемпіон світу 2008р. з жиму штанги лежачи за версією WUAP Микола КОЛТАКОВ випробував себе у ролі телекоментатора в ефірі відомого телеканалу XSPORT. Він, зокрема, провів декілька двохгодинних ефірів з національного чемпіонату з важкої атлетики, які відбувалися у Львові 20 – 21 вересня.

За інформацією мережі Facebook


Зібрали й гречку з просом

Аграрії Глухівщини практично завершили збирання гречки та проса. Загальна площа, де гречку вже обмолочено - 714 га, або 80% загального клину. Всього намолочено понад 1,3тис. т., при середній урожайності 19 ц/га. У ТОВ «Велетень», з 284 га намолочено 712 тон, урожайність, відповідно, 25 ц/га. Просо цього року вирощувало лише «Яструбщанське», намолотивши на 58 га 200 т., при урожайності 34,0 ц/га.

За інформацією glh . sm . gov . ua

Поперхнувся - загинув

Перший день жовтня затьмарився для Глухівщини випадковою загибеллю 49-річного земляка, який помер вдома від асфіксії (задушення) внаслідок потрапляння їжі в органи дихання. Таких або подібних нещасних випадків, з летальним результатом, на Сумщині від початку року зафіксовано півсотні (на аналогічний період минулого року – 84)

За матеріалами відділу комунікацій ГУНП Сумської області

Пожежа у багатоквартирному будинку

27 вересня, надвечір, по «101» надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному будинку на Ціолковського. За 5 хвилин після цього на місце прибув черговий караул ДПРЧ-19. Як з’ясувалося, горіла квартира на другому поверсі. Роботу пожежників ускладнювала сильне задимлення. Гасити вогонь можна було лише в спеціальних апаратах для захисту органів дихання. З сусідньої квартири вогнеборці вивели чоловіка 1958 р. н. та жінку 1963 р. н. На ліквідацію пожежі знадобилося менше ніж півгодини.За попередніми висновками, її ймовірна причина – коротке замкнення.

За матеріалами sumy . dsns . gov . ua

Глухівська ЦРЛ придбала дизель - генератор

За кошти міського бюджету для Глухівської центральної районної лікарні придбано дизельну генераторну установку. Її вартість складає 377 тис. грн. Нині готується проект її введення в експлуатацію.

За інформацією hlukhiv-rada.gov.ua



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости