Новость из категории: Новини

Новини коротко

Музика душі

Четвертого листопада у міському палаці культури відбувся творчий вечір поета і композитора В’ячеслава БОНДАРЄВА, котрий започаткував естрадний жанр на наших теренах. Упродовж заходу зачитувались його поезії-посвяти відомим людям, виконувались пісні на його вірші і музику.

Він працював у різних глухівських закладах, а 1970 року створив вокально-інструментальний ансамбль «Гамма». Згодом, обійнявши посаду культорганізатора ІЛК - акомпанував самодіяльному ансамблю «Любисток» та створив дитячу вокально-музичну студію «Пролісок».

Перевізників визначено

Г лухівською міською радою проведено конкурс з визначення маршрутних перевізників
№ 4 «вул. Джерельна - вул. Некрасова»; № 5 АФ «Усівська» - вул. Гоголя - вул. Хреннікова»; № 6 «вул. Шевченка - вул. Путивльська»; № 10 «вул. Матросова-НВФ «Модуль».

Його виграли Ніна БУЙДА (№№ 5,6) та Олег ДМИТРЕНКО (№№ 4,10)

Привітав міський голова

М іський голова Мішель ТЕРЕЩЕНКО привітав з високими спортивними досягненнями, зі врученням спортивних відзнак, Фелікса та Миколу КОЛТАКОВИХ, і їхнього вихованця Артура ЗАЛЬОТОВА.

Вл. інф.

Табір "Сонячний" – один з кращих

О бласний департаментом освіти і науки підбив підсумки обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за результатами оздоровчої кампанії 2017 р., визнавши наш «Сонячний» другим із заміських таборів.

За інформацією департаменту освіти та науки Сумської ОДА

Глухів: ніхто не грипує

На 3 листопада у Глухові зафіксовано 113 захворілих на ГРВІ, з яких 100 – діти та підлітки. Питома вага останніх залишається приблизно на одному рівні протягом вересня – листопада. Рівень захворюваності по місту становить 342,5 на 100 тис. населення, що нижче порогового рівня в 1,4 рази (епідпоріг по області - 465,4 на 100 тис. населення). В порівнянні з попереднім тижнем спостерігалося збільшення рівня захворюваності на 5,3%. Гриппу у Глухові поки не зареєстровано .

За інформацією Глухівського лабораторного центру

Тестуватимуть на ВІЛ

Як повідомив головний лікар районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр ТЮЛЬПА,за ініціативи обласного управління охорони здоров’я облдержадміністрації у жовтні-грудні на Глухівщині заплановано тестування на ВІЛ, з нагоди Міжнародного Дня солідарності з ВІЛ-інфікованими - 1 грудня.

Вл. інф.

Відновлюють тротуар на початку Спаської

У Глухові розпочато підготовчі роботи з проведення капітального ремонту(відновлення) тротуару по вул. Спаській. Загальна вартість робіт, зазначена у відповідній угоді, складає 245,7 тис. грн.

За інформацією hlukhiv-rada.gov .ua



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости